▶ wurcid

Direktlänk till inlägg 27 november 2016

hejsan.

Av Nao - 27 november 2016 18:15

Bästa sättet att starta en blogg på är såklart med en presentation.

Eller hur?


Ok then. Dem flesta kallar mig nao och kanske känner du igen mig från bloggen jag hade innan (Amenohi). Anledningen till att jag skapade en ny blogg (denna) är helt enkelt att jag ville "börja om på nytt" (I know cheesy amirite). welp, tyckte att min gamla blogg vart rätt så oseriös och oorganiserad, men för hoppningsvis kommer denna vara annorlunda (:


Du har säkert läst över 100 presentationer (About Me's) och tyvärr så kommer denna nog vara lika ointressant som dem du läst innan.

Okej, denna kommer faktist vara värre än dem du läst innan eftersom att jag suger på detta.


Jag kallar mig själv nao på dem flesta sociala medier och har gjort så i några år nu. Det är ju så klart inte mitt riktiga namn. Mitt riktiga namn är Maja och nej jag har faktist ingen aning om varför jag heter det. Anledningen till att jag aldrig använt mitt riktiga namn online tills nu är simpel, jag har inte kännt mig bekväm i att främlingar får sådan information om mig. Nu idag är jag ju en sådan shitposter som inte bryr sig längre så det är ok att använda mitt vanliga namn.

Mitt största intresse skulle jag säga är anime och manga, men det finns ju annat som intresserar mig också. Såsom koreanska tv serier och filmer, amerikanskt tecknat, brittiska deckare, serietidningar, indie spel, internetserier (webcomics) och listan kan gå på för evigt, men det är nog inte så kul för er att läsa om all denna meningslösa information. Annat jag gör än att strosa runt på internet hela dagarna är att rita, skriva och sjunga (doe I suck at all of those so don't expect anything from me in the future).


Nu har du nog förstått att det var värre än du trodde det skulle vara.
"Du är ju som alla andra tråkiga tonåringar" tänker du kanske?

Ja, jo, det är väl sant, men alla är inte bra på att skriva blogg är dem?

"Jo, jo dem flesta är det"

Jaha. Men då får du väl lov att läsa ännu en blogg skriven av en basic tonåring.

jk, bye bye (:

 
ANNONS
 
Hoshiko

Hoshiko

27 november 2016 20:23

HEJ HEJ HOST HOST HEJ
JAG ÄR HÄR NU MED
Hoshiko duktig. Bra bra bra. Hej.
/Hoshiko

http://theweirdsideofinternet.bloggplatsen.se

Nao

27 november 2016 20:26

Ahaha hej hej igen XD
Glad över att du är här~

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nao - 30 november 2016 18:15


Innan jag börjar skriva om mina rekommendationer så ska jag förklara vad manhwa och manhua är.Om du redan vet det så kan du ju skrolla ner (8 Manhwa är helt enkelt koreanska comics, manhua är kinesiska comics. Såsom manga är japanska comics (:   ...

Av Nao - 28 november 2016 14:15


Titel: Kimi no Na wa, på engelska Your Name Regissör: Makoto Shinkai Minuter lång: 1 hr 46 min Genrer: Supernatural, Drama, Kärlek, Skola Mitt betyg: 9/10   Detta är min första recension så var snäll mot mig (: Btw vissa ord har jag ...

Wonder Brat


⎼ Enjoy your stay and don't trip on your way out.
2 besvarade frågor

Elsewhere

Cool dudes

The Old Astronomer


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se